Cercar
Galeries Maldà
Contacte
Portaferrisa, 22
08002, Barcelona
info@galeriesmalda.cat
www.galeriesmalda.cat

ZONA PRIVADA

Zona Privada
Recuperar Contrasenya

ELS NOSTRES SOCIS

NOTÍCIES

Enviar a un amic Imprimir
26_01_2009 El Círcol Maldà reobre les seves portes

Barcelona recupera un dels seus espais escènics més entranyables. El Círcol Maldà, la sala situada a les actuals Galeries Maldà, al palau del Baró de Maldà, al bell mig del Barri Gòtic, reobre les seves portes sota la direcció de l'actor i director Pep Tosar.
Amb un aforament per a unes 70 persones, la nova sala proposa una programació estable de teatre i música. Tres anys després del seu tancament, el Círcol Maldà vol recuperar l'antic caràcter de la sala, de quan se centrava en la programació d'espectacles de cabaret.

L'oferta del Círcol Maldà busca satisfer les inquietuds d'alguns espectadors que no se senten satisfets amb el caràcter del teatre establert a la nostra ciutat. El director escènic de l'espai, Pep Tosar, assegura que hi ha un públic "minoritari", que es troba "incòmode amb la realitat cultural de Barcelona".
El Círcol Maldà no busca simplement entretenir, sinó que vol reflexionar "estèticament i teatralment" sobre la diversitat de la condició humana, alhora que vol commoure i inquietar el públic, no deixar-lo indiferent o tranquil·litzar la seva consciència.
El col·lectiu d'artistes que conforma la Companyia Círcol Maldà pretén localitzar aquest públic minoritari i que es comprometi amb el seu projecte.

El Círcol Maldà oferirà programació de teatre de dimecres a diumenge a les 20.00 hores, mentre que les actuacions musicals tindran lloc de dijous a dissabte a les 22.30 hores. La resta de setmana, la sala obrirà amb una programació cultural més variada.

Compartir:  del.icio.us digg meneame
Tornar al llistat
 
Barna Centre Fundació Barcelona Comerç Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
© Les Galeries Maldà, 2018. Tots els drets reservats   |  Nota Legal   |  Mapa de la Web   |  Contactar   |  RSS