Cercar
Galeries Maldà
Contacte
Portaferrisa, 22
08002, Barcelona
info@galeriesmalda.cat
www.galeriesmalda.cat

ZONA PRIVADA

Zona Privada
Recuperar Contrasenya

ELS NOSTRES SOCIS

NOTÍCIES

Enviar a un amic Imprimir
05_08_2010 L'Ajuntament aposta per les Galeries

Les Galeries Maldà van ser les primeres Galeries de la ciutat i un espai comercial emblemàtic, però actualment bona part de les botigues han tancat. Per fer front a aquest fet, ha tingut lloc una trobada entre la propietat de les Galeries Maldà, Barna Centre i l'Ajuntament de Barcelona.L'objectiu d'aquesta trobada ha estat posar en comú el projecte de dinamització d'aquest emblemàtic espai comercial situat al barri gòtic de la ciutat. Amb aquest projecte es pretén donar continuïtat al model comercial barceloní, que posa una especial atenció al petit comerç.
Roger Pallarols ha destacat la importància de "sumar esforços entre el sector públic i privat per tal de fer possible, en tots els espais de Barcelona, un model comercial ric, divers i de qualitat que garanteixi l'oferta comercial que la ciutadania demanda".
Amb aquesta iniciativa entre l'Ajuntament de Barcelona, Barna Centre i la propietat de les Galeries Maldà, es vol promoure i preservar la funció comercial original que tenia aquest centre i que ha vingut desenvolupant des de la seva inauguració, l'any 1942

Compartir:  del.icio.us digg meneame
Tornar al llistat
 
Barna Centre Fundació Barcelona Comerç Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
© Les Galeries Maldà, 2018. Tots els drets reservats   |  Nota Legal   |  Mapa de la Web   |  Contactar   |  RSS